Financieel advies Veldhoven

Image

Voor financieel advies in Veldhoven bent u bij ons aan het juiste adres

Bent u op zoek naar financieel advies in Veldhoven of omgeving? Dan bent u bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies aan het juiste adres. U bent er misschien al achter: aan hypotheekadviseurs- en verstrekkers geen gebrek. Maar hoe weet u of u voor een goede partij kiest? Daar komt u pas op den duur achter. Kies daarom voor een bedrijf dat uw vertrouwen waard is en dit uitstraalt. Met hypotheken en verzekeringen is het van groot belang dat u er een goed gevoel bij heeft.

Financieel advies in Veldhoven dat persoonlijk is en uw wensen voorop stelt

Daarom bent u bij ons van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Tijdens een vrijblijvende kennismaking maken wij een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en wensen. Vervolgens geven wij u een advies en doen wij passende oplossingen. Ten slotte is het aan u: mogen wij u van financieel advies in Veldhoven voorzien? Omdat wij niet aan één maatschappij gebonden zijn zetten wij uw persoonlijke situatie voorop. Dankzij eigen agentschappen met ongeveer veertig banken en verzekeraars kunnen wij het beste voor u in het werk stellen.

Een kleinschalig financieel adviesburo in Veldhoven

Ons team van zeven personen staat voor u klaar. Bent u benieuwd naar de gezichten achter ons bedrijf? Op onze website stellen we onszelf aan u voor. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u professioneel van dienst zijn. Bovendien blijven wij ons ontwikkelen door het volgen van passende opleidingen. Bent u op zoek naar een financieel adviesbureau in Veldhoven? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Zien we u binnenkort?

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier:

Maak een afspraak
Image
Image
Image