Hypotheken

Dit kunnen wij voor u betekenen
Image

Van den Boer en Roggen Financieel Advies is de onafhankelijke hypotheekadviseur voor de regio Eindhoven en aangrenzende gemeentes. Wij geven u een gedegen onafhankelijk hypotheekadvies waarin wij u inzicht geven in de maandlasten en risico’s die een hypotheek met zich meebrengt en wat de mogelijkheden zijn om deze risico’s af te schermen (zoals een overlijdensrisicoverzekering). Wij hebben gezamenlijk bijna 60 jaar ervaring in hypotheken en zijn in het bezit van diverse vakdiploma’s zoals Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Hypothecair Planner. In 2011 is ons kantoor uitgeroepen tot “Beste Hypotheekkantoor regio Brabant-Zuidoost”!

Daardoor kunnen wij altijd een persoonlijke gerichte maatwerkofferte voor u aanvragen, begeleiden u in het hele hypotheekproces en zorgen voor de gehele administratieve afhandeling.
Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. In dit gesprek laten wij zien wat wij voor u kunnen doen en spreken we met u af wat een eventueel vervolg voor u zou gaan kosten.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek blijven wij voor u klaar staan. Als er zich veranderingen voordoen in uw persoonlijke en financiële situatie, als er verbouwingswensen zijn, als de rentevast periode verloopt; ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Image

Image
Image
Image