Ons idee

Uw wensen, ons advies
Image

Een hypotheek, verzekering of andere financiële dienst is tegenwoordig overal wel te krijgen, bijvoorbeeld direct bij een bank, via internet of zelfs al in een supermarkt of bij uw tankstation. De vraag hierbij is: krijg ik wat ik wil of alleen wat zij hebben? Wij denken het laatste.

Onze werkwijze is anders. Door een gerichte inventarisatie van uw persoonlijke situatie en uw wensen in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek, adviseren wij u en selecteren wij de oplossingen die het beste bij u passen.
Als u kiest voor Van den Boer en Roggen Financieel Advies, kiest u voor:

Image

EEN PERSOONLIJKE KLANTGERICHTE AANPAK


Wij willen u leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek, om uw persoonlijke situatie en wensen zo goed mogelijk te inventariseren en daardoor klantgerichte adviezen te kunnen geven. Uw adviseur blijft uw persoonlijk adviseur.

DESKUNDIGHEID


Onze adviseurs en medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het hypotheek- en verzekeringsvak. Wij hebben alle benodigde certificaten en diploma’s zoals Erkend Hypotheekaviseur en Erkend Hypothecaire Planner. Jaarlijks volgen wij diverse opleidingen om op de hoogte te blijven van de actualiteit en veranderingen.  De beloning van onze medewerkers bestaat voor 100% uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen.

ONAFHANKELIJKHEID


Wij zijn niet gebonden aan 1 maatschappij maar hebben agentschappen van ongeveer 40 banken en verzekeraars. Deze zijn door ons geselecteerd op produkten, prijs en performance. Zo kunnen wij altijd voor u vergelijken en u een oplossing aanbieden die bij uw persoonlijke wensen past. De beloning van onze medewerkers bestaat voor 100% uit een vast salaris en deze zijn marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt mede de hoogte van het vaste salaris. 

Service


Wij zorgen voor regelmatig contact, zodat wij op de hoogte blijven van uw persoonlijke situatie en wensen. Verder informeren wij u via onze mailings en nieuwsbrieven over ontwikkelingen en producten. Tevens zijn wij altijd goed bereikbaar.

Image
Image
Image