Wie zijn wij

Wij stellen ons graag voor

Met heel ons team staan wij klaar om u te helpen bij al uw financiële vraagstukken. Wij delen allemaal ons enthousiasme en passie voor ons vak, maar hebben natuurlijk ook eenieder onze eigen specialisaties. Wij stellen ons daarom graag even aan u voor.

Image

Image

FRANK ROGGEN


Een hypotheek is, of wordt in de meeste gevallen, de grootste afschrijving op uw lopende rekening, daar moet dus aandacht aan besteed worden. Een verzekering is een complex product, de waarde van een verzekering merk je eigenlijk pas als je werkelijk schade hebt.
Bij mij vind je die adviseur die je meeneemt in een zoektocht naar oplossingen van uw financiële wensen en de zekerheid van een goed product. Ik streef erna altijd een goede combinatie te vinden van prijs en product. Hier start het mee, hierna staat een goede service, zorg en bereikbaarheid centraal. Ik wil u graag als totaalrelatie welkom heten bij mijn bedrijf, Van den Boer en Roggen Financieel Advies, met als doel mijn meerwaarde voor u telkens weer te bewijzen en u te overtuigen dat onze samenwerking zorgt voor een win-win situatie voor ons beiden.

Image

MARION VAN DEN BOER-ROGGEN


De enige echte Van den Boer & Roggen ben ik natuurlijk als vrouw van Theo en zus van Frank! Samen zijn we dit avontuur ruim 20 jaar geleden aangegaan en we zijn supertrots op dit echte familiebedrijf. Ik ben het aanspreekpunt voor schadeverzekeringen en algemene zaken.

LINDA KEMELING


Sinds 1 maart 2014 ben werkzaam bij dit familiebedrijf in de backoffice Hypotheken. In mijn vrije tijd sport ik graag (rpm en wielrennen) maar ook koken, lezen en fotografie vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast heb ik een trouwe viervoeter genaamd Joep (een Engelse cocker spaniel) die het heerlijk vindt om door de bossen of over het strand te rennen maar ook een echte knuffelbeer is! Na ruim 23 jaar in het notariaat, heb ik de stap gemaakt naar de financiële wereld. Al die jaren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met overdrachten en hypotheekaktes. Nu is het erg leuk om mensen bij te staan die een financiering nodig hebben.

Image
Image

LINDA SCHOLTEN


Mijn naam is Linda Scholten, geboren Amsterdammer, getogen in Valkenswaard. Ik werk graag met en voor mensen en heb door mijn sportopleiding op diverse plaatsen mogen werken. In 2010 heb ik de overstap gemaakt om in de financiële dienstverlening mijn talenten toe te passen en heb ik het genoegen deel uit te maken van dit fijne team bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies. Dat bevalt me erg goed. In mijn functie als medewerker Verzekeringen kan ik nog steeds met en voor mensen werken! Samen met mijn collega's proberen we de financiën rondom verzekeringen en hypotheken zo goed mogelijk te regelen.

NICO ARTS


Even voorstellen, mijn naam is Nico Arts. Geboren en getogen te Weert. Sinds 1 november 2018 ben ik aan de slag bij team VDBR. In mijn vrije tijd vind je me elke zondag op het voetbalveld, verder luister ik graag muziek , houd ik van lekker eten en reis ik graag naar de mooie plekjes in Nederland en in de wereld.

In eerste instantie zal ik u adviseren en assisteren met uw particuliere schadeverzekeringen. Inmiddels heb mijn opleiding tot financieel adviseur afgerond en sta ook op hypotheekgebied voor u klaar.

Een goede relatie begint in mijn optiek met een goed gesprek. Wat zijn uw wensen en wat is uw persoonlijke situatie? Vanuit deze basis zoek ik voor u naar uw kansen en mogelijkheden op verzekeringsgebied. Dit gesprek ga ik graag met u aan om u op basis daarvan te voorzien van een eerlijk en passend advies. En wat mij betreft stopt het daar niet, in het vervolg assisteer ik u graag als er wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie of bij schade.

Image
Image

JACQUELINE VAN DER VLEUTEN-LE GRANSE


Na in diverse provicies gewoond te hebben, ben ik 20 jaar geleden in het mooie en gezellige Brabant komen wonen. Dat bevalt nog steeds zo goed dat ik er niet meer weg wil. Ik geniet al fietsend en wandelend van de afwisselende natuur, waarbij een stop bij een gezellig kroegje niet mag ontbreken. Ik ben ruime tijd werkzaam geweest bij een grootbank als financiëel adviseur en kwaliteitsmedewerker.

Sinds 1 december 2019 werk ik bij het team VDBR, waar ik klanten nog beter kan bedienen. Ik help u graag bij het maken van een van de grootste financiële keuzes in uw leven. Door u te begeleiden, kunt u zorgvuldig beslissen wat u wilt. Ik doe dat door goed te luisteren, persoonlijk betrokken en kritisch te zijn. Daarbij zoek ik naar realistische oplossingen.

RIK GEVEN


Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Rik Geven. Ik ben geboren op 25 mei 1992 in Weert. In januari 2020 heb mijn commerciële opleiding afgerond en heb ik mijn eerste stappen mogen maken binnen de financiële dienstverlening. Vanaf 1 november 2020 ben ik in dienst getreden bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies. Ik heb hiervoor jaren in de horecabranche gewerkt en wat me hier heel erg aansprak, is het persoonlijke contact met de gasten. Het sociale aspect en het helpen van mensen is een belangrijke drijfveer voor mij en hier ligt ook mijn kracht. Ik denk dat mijn talenten optimaal tot hun recht kunnen komen binnen deze branche en de werkwijze en visie van VDBR sluiten hier naadloos op aan.

Ik zal het "Nico-traject"gaan doorlopen waarbij ik in eerste instantie uw adviseur zal zijn voor uw particuliere schadeverzekeringen en ik hoop in de toekomst door te groeien naar hypotheekadviseur, want wat is er mooier dan u te helpen bij de grootste aankoop van uw leven.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega's op de best mogelijke manier voor uw klaar te staan, om u persoonlijk te leren kennen en om mezelf te ontwikkelen binnen deze branche.

We spreken elkaar snel!

Image
Image

LUUK OP HEIJ


Mijn naam is Luuk Op Heij. Sinds mei 2021 maak ik deel uit van team VDBR, na 5 jaar als financieel adviseur elders gewerkt te hebben.
Voor mij is elke hypotheek maatwerk. Ieders situatie is namelijk anders. Het helpen en begeleiden van klanten in dit traject maakt mijn werk als financieel adviseur zo leuk en uitdagend. Vanaf begin tot eind streef ik er naar om uw verwachtingen waar te maken, waarbij een kritische noot en op zijn tijd wat humor net zo belangrijk zijn.
 
Je mag mij ’s nachts wakker maken om een verre reis te gaan maken. Elk jaar probeer ik de mooie plekjes op deze wereldbol te ontdekken. Verder hou ik van een gezellige avond met familie en vrienden en verdiep ik me zo nu en dan in het leren/bijhouden van de Spaanse taal.

JOEP


Mijn naam is Joep, ik ben een Engelse Cockerspaniel en woon bij mijn vriendin Linda Kemeling. Wellicht kent u haar al of heeft u net gelezen wat zij allemaal doet bij VDBR.

Meestal stapt Linda in de ochtend op de fiets naar het werk en bewaak ik ons plekje in Eindhoven. Linda heeft voor mij een hele lieve “uitlaatdienst-mevrouw” geregeld die mij dan komt ophalen en ben ik een aantal uren van huis om te kunnen rennen en spelen in het bos met andere viervoeters.

Maar er zijn ook dagen  dat Linda  mijn fietskar achter haar fiets klaarzet. En dan gaat het dak eraf hoor: ik mag mee naar kantoor, jippie!!

Ik heb een eigen kantoortas met speeltjes, een dekentje en heel veel lekkers. Ja, op die dagen ben ik de kantoorhond bij VDBR. De collega’s van Linda vinden het ook leuk als ik er ben. Regelmatig kom ik dan even een knuffel geven.

En mocht u een keertje op kantoor zijn, dan geef ik u ook een knuffel. Maar als u dat niet fijn vindt, dan zorgt Linda er wel voor dat ik netjes op mijn plaats blijf.

In de middag gaan we fijn wandelen en daarna ga ik weer een tukkie doen.

Kortom, ik heb het prima naar mijn zin bij VDBR!

Image
Image

BO EN FINN


Hallo, wij zijn Bo (met de bruine oortjes) en Finn., 2 Golden Retriever broertjes. Sinds vorig jaar januari zijn we als pups bij Linda Scholten en haar gezin komen wonen. Een hectische maar o zo leuke tijd was dat, maar toen we eenmaal zindelijk waren werd het al iets relaxter. Nu worden we verwend met iedere dag een boswandeling (soms wel 2 keer) en daar kunnen we heel erg van genieten. We mogen ook mee op vakantie!

Soms mogen we ook mee naar kantoor, dan zijn we door het dolle heen en genieten van alle aandacht. Ook krijgen de klanten een meer dan enthousiast welkom.

Image
Image
Image