Financiële diensten

Dit kunnen wij voor u betekenen

Naast hypotheken en verzekeringen staan wij bij Van den Boer en Roggen voor u klaar voor financieel advies bij onderstaande vraagstukken. 

Image

ADVISEREN EN BEGELEIDEN BIJ ECHTSCHEIDING/EINDE RELATIE


De financiële gevolgen van een echtscheiding zijn ingrijpend voor uw hypotheek en pensioen. Kan een van beide in de woning blijven wonen of moet de woning verkocht worden? Wij staan voor u klaar om te helpen dit traject zo goed mogelijk te doorlopen.

SPAREN EN BANKSPAREN


U kunt bij ons ook een (internet)spaarrekening en/of bankspaarrekening met aantrekkelijke rentes afsluiten.

OUDEDAGSVOORZIENING


Als wij een hypotheekadvies voor u samenstellen, kijken wij altijd naar de situatie rondom uw oudedagsvoorziening en maken deze voor u inzichtelijk. Het is belangrijk dat uw hypotheek betaalbaar blijft! Wij bieden diverse oplossingen binnen de 3e pijler, zoals het afsluiten van een lijfrenteverzekering of bancaire lijfrente.

STARTERSLENING SVN AANVRAAG BEGELEIDEN


Komt u in aanmerking voor een starterslening SVN voor de aanschaf van een eerste woning? Wij kunnen u helpen bij de aanvraag en de volledige afwikkeling hiervan.

CONSUMPTIEF KREDIET


Ook als u op enig moment voor onverwachte uitgaven komt te staan, kunnen wij voor u een consumptief krediet regelen bij een betrouwbare partij.

OVERBRUGGINGSKREDIET


In het geval dat u uw nieuwe woning wenst te betalen met de overwaarde van uw huidige woning, is het vaak mogelijk dit te financieren met een overbruggingskrediet. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en de specifieke voorwaarden die daaraan verbonden zijn.

Image
Image
Image