Financieel adviseur Eindhoven

Image

Een financieel adviseur in Eindhoven die uw persoonlijke situatie kent

Voor het vinden van een financieel adviseur in Eindhoven hoeft u weinig moeite te doen. Een kleine inventarisatie op Google biedt allerhande mogelijkheden. Wilt u een echter een goede adviseur? Dan kunt u niet zomaar de eerste de beste partij benaderen. Een goede financieel adviseur weet namelijk wie u bent en wat uw wensen zijn, houdt persoonlijk contact en adviseert op een onafhankelijke manier. Bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies werken wij graag op deze manier. Wij nemen de tijd om kennis te maken voordat wij u een aanbod doen.

De financieel adviseur in Eindhoven die een passende oplossing biedt

Zo maken wij in een vrijblijvend gesprek eerst een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en wensen. Dit is wat ons betreft de beste manier om tot een passende oplossing te komen. Dit betekent dat wij echt de tijd voor u nemen, nog voordat u hebt besloten met ons in zee te gaan. Wij zijn een financieel adviseur in Eindhoven, gespecialiseerd in hypotheken en schade- en levensverzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met kennis van zaken van dienst zijn.

Op zoek naar een financiële adviseur voor uw hypotheek Eindhoven?

Wij zijn niet gebonden aan één maatschappij, maar hebben agentschappen van ongeveer veertig banken en verzekeraars. Dit geeft ons de mogelijkheid om objectief te blijven en uw wensen voorop te zetten. Wij streven ernaar om als financiële adviseur in Eindhoven uw persoonlijke situatie als uitgangspunt te nemen en niet de eventuele samenwerkingen die wij hebben. Maak vrijblijvend een afspraak en wij nemen de tijd om met u kennis te maken. Ons kleinschalige en gedreven team staat voor u klaar.

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier:

Maak een afspraak
Image
Image
Image