Financieel adviseur Geldrop

Image

De financieel adviseur voor Geldrop en omstreken

Bent u op zoek naar een financieel adviseur voor Geldrop met verstand van zaken, die daarbij ook nog eens geheel onafhankelijk is? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u op dit gebied heeft bij Van den Boer en Roggen. Bij ons bedrijf werken mensen die al vele jaren in deze sector werken en die graag hun kennis op dit gebied met u delen. Schroom dan ook niet om een afspraak met ons te maken en samen met ons te bekijken hoe uw financiële situatie verbeterd kan worden en zekerder gemaakt kan worden.

U zoekt een financiële adviseur in Geldrop?

We raden u aan om eens met een van onze mensen om tafel te gaan zitten als u bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten, maar daarbij wel de juiste keuze wilt maken. U kunt natuurlijk kiezen voor een gesprek met een bank of hypotheekverstrekker, maar u moet zich dan afvragen of u in een dergelijk geval advies krijgt dat wel echt het beste is voor u? Bij ons hoeft u hier niet bang voor te zijn. We hebben louter uw persoonlijke situatie voor ogen, alsmede hoe wij u het beste kunnen helpen. We hebben door de jaren heen al heel wat mensen voorzien van advies en hen zo geholpen met het maken van de juiste keuze.

Een financiële adviseur voor uw hypotheek in Geldrop

Bij Van den Boer en Roggen werken mensen die als geen ander weten wat er bij komt kijken om een goede hypotheek of schadeverzekering af te sluiten. We hebben alle diploma’s en certificaten die nodig zijn om goed advies te kunnen geven. We houden ons altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in onze branche, zodat wij u daadwerkelijk altijd advies op maat kunnen geven. Daarbij beoordelen we onze medewerkers regelmatig en sturen wij hen waar nodig. Meer weten? Neem de informatie op onze website door of neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier:

Maak een afspraak
Image
Image
Image