"Er werd goed rekening
gehouden met mijn situatie"
Martijn van den Ven
, via Advieskeuze.nl

Wie Zijn Wij

Wij stellen ons graag voor

 

Frank Roggen

Een hypotheek is, of wordt in de meeste gevallen, de grootste afschrijving op uw lopende rekening, daar moet dus aandacht aan besteed worden. Een verzekering is een complex product, de waarde van een verzekering merk je eigenlijk pas als je werkelijk schade hebt.
Bij mij vind je die adviseur die je meeneemt in een zoektocht naar oplossingen van uw financiële wensen en de zekerheid van een goed product. Ik streef erna altijd een goede combinatie te vinden van prijs en product. Hier start het mee, hierna staat een goede service, zorg en bereikbaarheid centraal. Ik wil u graag als totaalrelatie welkom heten bij mijn bedrijf, Van den Boer en Roggen Financieel Advies, met als doel mijn meerwaarde voor u telkens weer te bewijzen en u te overtuigen dat onze samenwerking zorgt voor een win-win situatie voor ons beiden.

 

Wim Groot Kormelink

Net als Theo houd ik me fit en draag ik bij aan een duurzame samenleving door zoveel mogelijk afstanden met de fiets te overbruggen. Vanaf 1981 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Zowel in de sport als in mijn dagelijks werk is het mijn streven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In mijn werk betekent dit dat ik mijn best doe om te achterhalen wat echt belangrijk is voor u als cliënt door het stellen van de vraag achter de vraag. Door duidelijk en helder te communiceren probeer ik uw verwachtingen zo goed mogelijk waar te maken.

 

Marion van den Boer-Roggen

De enige echte Van den Boer & Roggen ben ik natuurlijk als vrouw van Theo en zus van Frank! Samen zijn we dit avontuur ruim 20 jaar geleden aangegaan en we zijn supertrots op dit echte familiebedrijf. Ik ben het aanspreekpunt voor schadeverzekeringen en algemene zaken.

 

 

 

Linda Kemeling

Sinds 1 maart 2014 ben werkzaam bij dit familiebedrijf in de backoffice Hypotheken. In mijn vrije tijd sport ik graag (rpm en wielrennen) maar ook koken, lezen en fotografie vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast heb ik een trouwe viervoeter genaamd Joep (een Engelse cocker spaniel) die het heerlijk vindt om door de bossen of over het strand te rennen maar ook een echte knuffelbeer is! Na ruim 23 jaar in het notariaat, heb ik de stap gemaakt naar de financiële wereld. Al die jaren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met overdrachten en hypotheekaktes. Nu is het erg leuk om mensen bij te staan die een financiering nodig hebben.

 

Linda scholten

Mijn naam is Linda Scholten, geboren Amsterdammer, getogen in Valkenswaard. Ik werk graag met en voor mensen en heb door mijn sportopleiding op diverse plaatsen mogen werken. In 2010 heb ik de overstap gemaakt om in de financiële dienstverlening mijn talenten toe te passen en heb ik het genoegen deel uit te maken van dit fijne team bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies. Dat bevalt me erg goed. In mijn functie als medewerker Verzekeringen kan ik nog steeds met en voor mensen werken! Samen met mijn collega's proberen we de financiën rondom verzekeringen en hypotheken zo goed mogelijk te regelen.

 

 

NICO ARTS

Even voorstellen, mijn naam is Nico Arts. Geboren en getogen te Weert. Sinds 1 november 2018 ben ik aan de slag bij team VDBR. Ik houd me in mijn vrije tijd vind je me elke zondag op het voetbalveld, verder luister ik graag muziek , houd ik van lekker eten en reis ik graag naar de mooie plekjes in Nederland en in de wereld.

In eerste instantie zal ik u adviseren en assisteren met uw particuliere schadeverzekeringen. Verder ben ik in opleiding om in de toekomst ook op hypotheekgebied voor u klaar te staan.

Een goede relatie begint in mijn optiek met een goed gesprek. Wat zijn uw wensen en wat is uw persoonlijke situatie? Vanuit deze basis zoek ik voor u naar uw kansen en mogelijkheden op verzekeringsgebied. Dit gesprek ga ik graag met u aan om u op basis daarvan te voorzien van een eerlijk en passend advies. En wat mij betreft stopt het daar niet, in het vervolg assisteer ik u graag als er wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie of bij schade.

  

Jacqueline van der Vleuten-Le Granse

Na in diverse provicies gewoond te hebben, ben ik 20 jaar geleden in het mooie en gezellige Brabant komen wonen. Dat bevalt nog steeds

zo goed dat ik er niet meer weg wil. Ik geniet al fietsend en wanderelend van de afwisselende natuur, waarbij een stop bij een gezellig

kroegje niet mag ontbreken. Ik ben ruime tijd werkzaam geweest bij een grootbank als financiëel adviseur en kwaliteitsmedewerker.

Sinds 1 december 2019 werk ik bij het team VDBR, waar ik klanten nog beter kan bedienen. Ik help u graag bij het maken van een van de

grootste financiële keuzes in uw leven. Door u te begeleiden kunt u zorgvuldig beslissen wat u wilt. Ik doe dat door goed te luisteren,

persoonlijk betrokken en kritisch te zijn. Daarbij zoek ik naar realistische oplossingen. 

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Van den Boer en Roggen

Aalsterweg 191

5644 RA Eindhoven

Tel. 040 - 256 93 90

Email info@vdbr.nl