"Er werd goed rekening
gehouden met mijn situatie"
Martijn van den Ven
, via Advieskeuze.nl

Hypotheekadvies Best

 

Het beste hypotheekadvies voor Best

Bent u op zoek naar goed, onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies in Best? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Van den Boer en Roggen. Wij hebben jarenlange ervaring als hypotheekadviseur voor Best en gaan graag ook eens met u bekijken welke hypotheek het beste is voor uw situatie. Hypotheken zijn tegenwoordig overal wel te krijgen, maar de vraag is of u dan wel op de beste manier wordt geholpen. Vaak is het toch zo dat u voornamelijk de keuze heeft uit het aanbod dat bij een bepaalde adviseur beschikbaar is. Zulke beperkingen heeft u bij ons niet.

 

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Best?

Als u een onafhankelijke hypotheekadviseur in Best zoekt, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen bij Van den Boer en Roggen. Wij staan garant voor een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Hierbij willen wij u eerst wat beter leren kennen, zodat wij een goed beeld hebben van wat voor hypotheek het beste bij u past. U heeft bij ons dan ook altijd te maken met dezelfde persoonlijke adviseur. We hebben jarenlange ervaring in het hypotheekvak. We beschikken over diploma's en certificaten en volgen jaarlijks opleidingen om helemaal op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Zo kunt u er op rekenen dat u het beste advies krijgt.

 

In gesprek met onze hypotheekadviseur voor Best

U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Bij ons kunt u er op rekenen dat u de beste opties krijgt aangereikt, die helemaal op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. Zo kunt u er op rekenen dat u straks de hypotheek heeft die het beste bij u past. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde maatschappij, zodoende is elk advies dat wij geven geheel onafhankelijk. Bij ons krijgt u ook de beste service. Meer weten? U kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie op onze website.

 

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier: https://www.vdbr.nl/Afspraak-maken

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Vestiging Eindhoven

Aalsterweg 191
5644 RA Eindhoven
Tel. 040 - 256 93 90

Vestiging Weert

Beekpoort 72
6001HA Weert
Tel. 0495 - 788 165

Email info@vdbr.nl