"Er zijn nog adviseurs
die WEL luisteren"
Wim van Kruik
, via Advieskeuze.nl

Hypotheekadvies Veldhoven

 

Hypotheekadvies op maat in Veldhoven

U bent op zoek naar een hypotheek? Het afsluiten van een hypotheek wordt ons steeds makkelijker gemaakt. Dit kan bij een bank, op Internet, tegenwoordig zelfs bij de supermarkt in het tankstation. U kunt zich echter afvragen of u dan wel een hypotheek krijgt die helemaal op uw wensen is afgestemd. De keuze op deze plekken is namelijk vaak zeer beperkt. Bij Van den Boer en Roggen kunt u er echter op rekenen dat u advies krijgt dat echt op maat is. Als onafhankelijke hypotheekadviseur voor Veldhoven en omstreken zijn we namelijk niet gebonden aan een enkele maatschappij.

 

Aan de slag met de hypotheekadviseur voor Veldhoven

Van den Boer en Roggen is een bureau waar u altijd terecht kunt voor het beste advies als het op het afsluiten van een hypotheek aankomt. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak. Met deze aanpak is het mogelijk om voor u een hypotheek te vinden die echt helemaal bij u past. Hiervoor leren we u graag om te beginnen wat beter kennen. In een persoonlijk gesprek bekijken we dan uw situatie. De adviseur waarmee u kennis maakt is dan ook gelijk permanent uw persoonlijke adviseur. Zo heeft u altijd te maken met dezelfde persoon, die uw situatie helemaal perfect kent.

 

Contact opnemen met een onafhankelijke hypotheekadviseur voor Veldhoven

Bij Van den Boer en Roggen werken mensen die verstand van zaken hebben als het aankomt op hypotheekadvies. We hebben alle benodigde diploma's en certificaten. Daarnaast laten we ons jaarlijks bijscholen om helemaal op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op hypotheekgebied. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u advies krijgt dat leidt tot een hypotheek die perfect bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op om eens met ons te praten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

 

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier: https://www.vdbr.nl/Afspraak-maken

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Vestiging Eindhoven

Aalsterweg 191
5644 RA Eindhoven
Tel. 040 - 256 93 90

Vestiging Weert

Beekpoort 72
6001HA Weert
Tel. 0495 - 788 165

Email info@vdbr.nl