Hypotheek Eindhoven

Een hypotheek in Eindhoven vindt u bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies

Bent u op zoek naar een goede hypotheek in Eindhoven? Tegenwoordig zijn ze op praktisch elke straathoek te koop en is het bijna onmogelijk om geen hypotheek af te sluiten. Maar de juiste hypotheekadviseur vinden, dat is een tweede. Een hypotheek is een grote, maandelijkse kostenpost en daarom is het belangrijk om op een goede manier ondersteund te worden. Van den Boer en Roggen Financieel Advies helpt u daar graag mee, met persoonlijk contact en oplossingen op maat. Wij vertellen graag iets over onszelf.

Altijd op de hoogte van uw persoonlijke situatie en wensen

Wij zijn werkzaam in het zuiden van het land en verstrekken hypotheken voor Eindhoven en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring in hypotheken en verzekeringen kunnen wij iedereen professioneel van dienst zijn. Wanneer u voor een hypotheek in Eindhoven bij ons aanklopt maken wij in een vrijblijvend gesprek eerst een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en wensen. Een hypotheek verstrek je immers niet zomaar, maar kan alleen op basis van een goede kennis van uw persoonlijke situatie. Vervolgens geven wij vrijblijvend advies en komen wij met oplossingen die passen.

Een team dat voor u klaar staat en regelmatig contact houdt

Bovendien kunnen wij ook expats uitstekend van dienst zijn voor een hypotheek in Eindhoven. Ons team bestaat uit zeven personen die zich allemaal op onze website voorstellen. Zo heeft u al een beeld van ons voordat we met u om tafel gaan zitten. Wanneer u een hypotheek bij ons afsluit houden we bovendien regelmatig contact. Zo blijven we op de hoogte van uw situatie en kunnen wij uitstekend met u meebewegen. Wilt u een hypotheek afsluiten in Eindhoven? Bel ons of stuur een e-mail en we maken direct een afspraak.

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier:

Maak een afspraak
Image
Image
Image