Starterslening Weert

Image

Een starterslening in Weert afsluiten

Staat u op het punt om de stap te nemen naar een nieuw huis? Wordt dit uw eerste koophuis en wilt u hier een goede hypotheek voor afsluiten? Dan kunnen alle verschillende zaken die op u afkomen behoorlijk overweldigend zijn. Wij helpen u hier graag bij. Van den Boer en Roggen is een onafhankelijk adviesbureau waar mensen werken met verstand van zaken. Onze specialisten leggen u alles uit en bekijken samen met u welke hypotheek het beste op uw persoonlijke wensen aansluit. Zo wordt een starterslening afsluiten in Weert gelijk een stuk gemakkelijker.

Starterslening advies in Weert

We vinden het belangrijk om u helemaal op de hoogte te brengen van wat er allemaal mogelijk is met uw hypotheek. We werken volgens een aantal vaste stappen. De eerste stap is een kennismaking, waarna we bij stap 2 uw wensen gaan inventariseren. Wat zijn uw persoonlijke wensen en doelstellingen? Wat is uw persoonlijke situatie op het gebied van zaken als financiën? In stap 3 stellen wij voor u een advies op maat op, waarvan wij denken dat het het beste advies is. Bij de vierde stap vragen wij offertes op bij hypotheekverstrekkers en bekijken samen met u welke de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft voor u. Aan de hand hiervan zorgen we dan dat de hypotheek van uw keuze wordt afgesloten.

Meer weten over een starterslening afsluiten in Weert?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft bij het afsluiten van een starterslening in Weert, dan kunt u vandaag nog een afspraak met ons maken. We staan klaar om u te helpen en u professioneel advies te geven. Wij zorgen ervoor dat u een hypotheek krijgt die daadwerkelijk op uw persoonlijke situatie aansluit. Dat u niet teveel betaalt voor onderdelen waar u eigenlijk niets aan heeft. U kunt daarnaast ook contact voor ons opnemen voor onafhankelijk advies op het gebied van een breed scala aan andere financiële diensten.

Heeft u nog vragen? onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Ons telefoonnummer is 040-2569390 of via het afspraakformulier:

Maak een afspraak
Image
Image
Image