600e review voor team VDBR

Marion Niet gecategoriseerd

600e review voor team VDBR op Advieskeuze.nl:

“Erg trots op deze blijk van waardering door onze klanten”

Op 11 september 2022 ontvingen wij de 600e (!) review op de vergelijkingssite Advieskeuze.nl en we zijn erg trots op deze blijk van waardering door onze klanten! Je kunt ze hier lezen: https://bit.ly/3gjL7cK

Hiermee voeren wij de lijst aan met de meeste reviews in Eindhoven en omgeving en onze klanten beoordelen onze dienstverlening zelfs met een gemiddelde cijfer 10. We zijn natuurlijk erg trots op deze waardering, immers klanttevredenheid is de drijfveer van deze dienstverlening.

Het realiseren van klanttevredenheid is echter geen één-tweetje! Het legt de druk neer bij ons team om elke dag weer de klant centraal te zetten in onze dienstverlening. In een sterk veranderende markt waar je sterk afhankelijk bent van de service levels van o.a. de banken en verzekeraars waarmee je samenwerkt is dit niet vanzelfsprekend. Met dit zeer goed op elkaar ingespeelde team proberen we echter elkaar telkens weer samen sterker te maken om zo de dienstverlening op een hoog peil te houden.

Met het cijfer 10 gaan we natuurlijk wel blozen, het zou bijna de indruk wekken dat we uitmuntend en foutloos werken. Dat is echter een illusie. Meest tekenend in dit opzicht was een eerder dossier waar we echt de fout in gingen en de klant ons hierop moest wijzen. Later na correctie en het passeren van de hypotheek vroegen we de klant om een review en kregen gewoon een 5 sterren rating. Bij navraag herinnerde ik de klant aan de fout die we gemaakt hadden, zijn reactie was tekenend : “Frank, ik baalde ervan maar fouten maken we allemaal wel eens, het gaat erom hoe we dit oplossen/corrigeren. Ik bemerkte de inzet en snelheid om tot een oplossing komen, dat transparant zijn en oplossen telt dan voor mij veel zwaarder”.

Alle reviews geven het team een behoorlijke motivatie om de ingeslagen weg voort te zetten. Dank daarvoor aan alle klanten. Team VDBR blijft op weg van goed naar nog beter.

Onze Jacqueline ging op pad en heeft een bloemetje bezorgd bij de klanten van de 600e review, die ze mooi in hun nieuwe woning konden neerzetten.