Nieuw: kantoor VDBR Weert!

Frank Algemeen

Team VDBR heeft deze zomer niet stilgezeten; met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe vestiging aan de Beekpoort 72 in Weert! Sinds 1 juli van dit jaar is deze locatie (naast natuurlijk onze vestiging aan de Aalsterweg 191 in Eindhoven) ook beschikbaar voor onze klanten en voor onze dienstverlening en advies. Er is een dagelijkse bezetting en zijn de vertrouwde gezichten van team VDBR dus ook op deze stek te vinden.

Frank Roggen zegt hierover: ” Ik woon als sinds 1991 in Weert en vond het in het verleden fijn dat mijn marktgebied grotendeels in Eindhoven zat, zo kon ik altijd rustig over de kermis lopen. In de loop van de jaren zijn er stiekem toch heel wat klanten uit het Weertse bij VDBR aangeslotenen en graag wil ik deze groep onze dienstverlening dicht bij huis aanbieden, vandaar deze stap. Onze mensen Nico, Luuk en Rik zijn geboren en getogen in Weert en met dit initiatief hoop ik ook op termijn onze klantenkring in Weert en omgeving te vergroten ! Het zal dus wat drukker zijn als ik dit jaar over de kermis loop, maar dat neem ik graag op de koop toe !”

Voor onze bestaande klanten wijzigt er niets, Team VDBR is voor jullie gewoon beschikbaar zoals jullie gewend zijn. We zijn jullie graag van dienst !

Adres: 

Beekpoort 72
6001HA Weert
0495-788165