De verkeersdeelnemersverzekering

Marion Niet gecategoriseerd

Dagelijks begeven wij ons in het verkeer. Op weg naar school, familie of naar huis. Op welke manier we dat ook doen, elk jaar leggen wij miljoenen kilometers af. En de verkeersdrukte neemt weer flink toe. Dus ook het aantal verkeersongevallen. Met schade als gevolg. Aan spullen maar ook aan verkeersdeelnemers zelf.

Gebeurt zoiets, dan is het goed om te kunnen rekenen op een verkeersdeelnemersverzekering. Want die keert de gedekte schade uit en verhaalt de schade op de aansprakelijke partij.  

Jaarlijks krijgen 430.000 mensen te maken met schade in het verkeer. Bijvoorbeeld als schoolkinderen op de fiets tegen elkaar aan rijden, als een voetganger of fietser door een automobilist over het hoofd gezien wordt of iemand door gladheid van de weg raakt.  


Dit zijn de voordelen  

  • Het hele gezin automatisch meeverzekerd  
  • Voor alle verkeersdeelnemers (privé) inclusief (brom-)fiets en voetganger  
  • In- of opzittende dekking op motor- of autoverzekering niet (meer) nodig 
  • Verzekerd in heel Europa   

Al een in- of opzittende dekking op de auto- of motorverzekering? 

De dekking van een verkeersdeelnemersverzekering is net zo goed als een in- of opzittenden dekking. Met een verkeersdeelnemersverzekering verzeker je, naast de in- of opzittenden van je auto of motor, ook verkeersdeelname als voetganger of fietser. Interesse in deze verzekering? Dan zeggen wij, tegelijk met de aanvraag van de nieuwe verzekering, de in- of opzittenden dekking op. Zo ben je goed verzekerd en betaal je nooit te veel.