Klein wordt het nieuwe groot!

Frank Algemeen

Team VDBR heeft in 2021 niet stilgezeten, er is 2e vestiging geopend in Weert en het team is uitgebreid met adviseur Luuk Op Heij naar 9 teamleden. Eerder sloten reeds Nico, Jacqueline en Rik aan bij het vertrouwde team; de grootste bezetting ooit sinds de start van onze onderneming in 1998. Jullie weten onze dienstverlening zeer goed te waarderen, dat blijkt uit de reviews op AdvieskeuzeGoogle en bij onze huisverzekeraar NH1816. De inzet voor ons als onderneming blijft om klanten kwalitatief goed financieel advies te geven voor hypotheken, verzekeringen en overige financiële diensten.

De wereld ontwikkelt zich door, daar waar in het verleden persoonlijk advies de boventoon voerde, komt nu ook steeds meer de digitale dienstverlening in beeld. Ook merken wij dat in de financiële wereld de fusies en overnames (schaalvergroting) schering en inslag zijn. Het gevolg is dat er meer afstand ontstaat tussen klant en adviseur en de dienstverlening hoogdrempelig wordt.

VDBR kan zijn ogen niet sluiten voor digitale ontwikkeling, maar wij merken juist dat we door persoonlijk advies betere resultaten en klanttevredenheid realiseren. We laten u, als klant altijd de keuze voor de digitale snelweg of het persoonlijke advies. Zo kunt u uw verzekeringen raadplegen via de VerzekeringApp en ook daar digitaal uw schade melden. Maar zijn wij bovenal beschikbaar voor persoonlijk advies en staan u altijd graag te woord. Dit is ook juist de reden van de groei van onze onderneming; centraal voor ons staat dat u snel contact kunt krijgen met ons, geholpen wordt door iemand die vakkundig is en uw situatie grotendeels kent. Dit leidt vaak tot een win-win situatie, voor u en voor ons. Laat iedereen maar lekker fuseren en grootschalig worden, voor ons geldt: “klein is het nieuwe groot”.

Geniet van de feestdagen mensen, we hopen u in 2022 weer te treffen,

Namens team VDBR,

Frank Roggen

Directeur en adviseur