Mijlpalen!

Marion Niet gecategoriseerd

Ik leef een beetje onder de norm “wie goed doet, die goed ontmoet” en ik merk dat ik hiervoor veel terugkrijg in het leven. Ik ben gezond en inmiddels al veel ouder geworden dan mijn vader en schoonvader ooit mochten worden. Gelukkig getrouwd met Helga en trotse vader van 3 zoons, die stappen maken in de grote wereld. En “last but not least” eigenaar van een prachtbedrijf en trots op mijn team VDBR.

Na het overlijden van Frans van den Boer in 2017 en onze Theo begin 2019 met pensioen ging, stond ik op een T-splitsing; het bedrijf rustig laten doorlopen of nog een keer goed uitpakken. Ik koos voor het laatste en intussen staat er een mooi team van 8 mensen. Het bedrijf is aangenaam verjongd waardoor de gemiddelde leeftijd behoorlijk is gedaald. De teamleden beschikken over het juiste “VDBR-DNA”, zijn deskundig en goed opgeleid. Ook de vestiging in Weert heeft een goede start gemaakt (we zitten er intussen alweer 2 jaar) en we bouwen ons netwerk ook hier verder uit. Ook met onze uitgebreide propositie op het gebied van schadeverzekeringen voor bedrijven realiseren we mooie resultaten.

Er staat voor VDBR een mooie zomer aan te komen, in augustus 2023 bestaan we 25 jaar! Ik herinner me als de dag van gisteren dat ik samen met Theo, Frans en Marion startten op de Rubinsteinlaan. Bijzonder is het om met mijn zus Marion samen te werken, dat doe ik al bijna 30 jaar. Eerst samen zorgeloos opgroeien en dan mekaar bijna dagelijks zien is echt iets bijzonders. Je snapt dat we weinig woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, ben erg dankbaar dat dit kan en mag !

Ik zei het al er staat een mooie zomer aan te komen voor VDBR; op 1 juli zijn we hoofdsponsor van het SV Laar 7 Tegen 7 Toernooi. En natuurlijk doen we ook mee met een team VDBR-NH1816 combinatie! Samen met onze verzekeraar NH1816 mogen we een mooie donatie doen die de club kan gebruiken om de verduurzaming tijdens de verbouwing te financieren.

Op zaterdag 26 augustus (zet deze datum maar alvast in de agenda) vieren we samen met onze klanten ons 25-jarig jubileumfeest op onze locatie aan de Aalsterweg 191 met diverse leuke activiteiten voor jong en oud.

Op zondag 17 september is er weer ons jaarlijkse en 4e editie “Muziek met Smaak” dat we samen met 5 collega kantoren uit Eindhoven en verzekeraar NH1816 organiseren. Jullie kunnen er genieten van mooie muziek en lekkere hapjes. Ook hier doen we samen met NH1816 weer een mooie bijdrage aan het goede doel ! De uitnodiging volgt binnenkort.

Team VDBR sluit de zomer af met een gezamenlijk uitje naar Valencia in het weekend  van 7 en 8 oktober om ons jubileum nog eens extra kracht bij te zetten. Los hiervan genieten we deze zomer ook nog eens onze eigen welverdiende vakanties.

Jullie zien het, we zitten niet stil deze zomer. Natuurlijk staat onze dienstverlening aan de komende periode als altijd centraal en kunnen jullie zeker op ons rekenen, weet ons te vinden!

Voor nu wens ik jullie een fijne zomer toe!

Frank