Muziek met Smaak

Marion Niet gecategoriseerd

Je bent welkom bij Muziek met Smaak!

Beste relatie,

Muziek met Smaak is in aantocht en dat betekent dat wij jou en je gezin van harte willen uitnodigen voor een gezellige, smaakvolle middag uit. Op zondagmiddag 25 september kan je tussen 13 en 17 uur op het terrein van de Wasvenboerderij sfeervol genieten van livemuziek, hapjes en drankjes!  

Meld je vooraf aan via onderstaande website, dan schudden wij je graag persoonlijk de hand tussen 13 – 14 uur en krijg je een leuke attentie met consumptiebonnen van ons.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-muziek-met-smaak-van-den-boer-en-roggen-2022-384599436267

Gezellige middag, helemaal voor niets!

Deze uitnodiging voor Muziek met Smaak is een cadeautje van ons aan jou, als blijk van waardering! Het evenement is voor iedereen die zin heeft in een gezellige, lekkere én muzikale zondagmiddag. Laagdrempelig, bedoeld om elkaar te ontmoeten en te kletsen. Ook aan de kinderen is gedacht. In de kindermuziektuin kunnen zij zich volop uitleven, er zijn workshops en ze mogen zelf lekkere hapjes en drankjes maken. 

Steun voor goed doel

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door ons én een aantal andere financieel advieskantoren uit Eindhoven, in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen. Samen zetten we het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) in het zonnetje tijdens Muziek met Smaak. Het CKE streeft ernaar om mensen van alle leeftijden op verschillende manieren en niveaus in aanraking te brengen met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. Ze biedt diverse cursussen aan in onder meer muziek, dans en theater. Ook werkt het CKE samen met vele basisscholen en middelbare scholen. Wij bieden dit goede doel een donatie aan, mede namens de coöperatie Nh1816. 

Graag tot ziens op zondag 25 september

Kortom: meld je alvast aan en zet Muziek met Smaak in je agenda. Voor nu een prettige zomer en… tot snel daarna!