Onze klanten: de beste ambassadeurs!

Marion Niet gecategoriseerd

Nu de maand met de feestdagen is aangebroken, wil ik al graag met jullie terugkijken naar ons jaar 2023. Dit jaar stond ons 25-jarig jubileum centraal en deze mochten wij als team VDBR begin oktober afsluiten met een geweldige weekendtrip naar Valencia.

De hypothekenmarkt 2023 stond zeer in het teken van een oplopende hypoheekrente. Daar waar we bijna gewend waren aan rente tussen 1,5 en 2,5%, zien we vandaag de rente rond 4-5% staan! Dit heeft voor de nieuwe toetreders tot de huizenmarkt een groot effect op de maandelijkse lasten. De animo om een woning te kopen blijft ondanks dit erg groot, de vraag is vele malen hoger dan het aanbod. Dit betekent ook  dat hierdoor de huizenprijs, zeker in de lagere prijsklasse, hoog blijft en er zelfs nog steeds overboden moet worden. Geen gezonde situatie maar helaas wel de realiteit. VDBR is bij veel aankooptransacties door huizenkopers ingeschakeld om hen te begeleiden bij het hypotheek- en verzekeringsproces. Gelukkig gebeurde dit naar grote tevredenheid van deze klanten en is te zien aan de vele reviews voor ons bedrijf op Advieskeuze.nl.

Onze verzekeringsportefeuille heeft in 2023 een enorme groei doorgemaakt. Steeds meer klanten weten ons te vinden en willen gebruik maken van onze zeer gunstige propositie (zowel qua voorwaarden als premie) voor ons particuliere verzekeringspakket. We merken steeds meer dat klanten onze bereikbaarheid, korte lijnen, onze deskundigheid en de kennis zijn/haar persoonlijke situatie erg waarderen. Juist deze zaken blijven in onze dienstverlening zéér centraal staan.

Op de valreep werden we eind november 2023 gekozen tot één van de best presterende financieel advieskantoren in Nederland op het gebied van online vindbaarheid en zichtbaarheid. We merken inderdaad in de praktijk dat veel nieuwe klanten ons vinden omdat we snel en goed online in beeld komen. Dit percentage staat op 16%, dat is wel aangenaam.

Het grootste compliment blijft echter dat juist jullie, onze bestaande klant, onze naam roept bij familie of in de kennissenkring en dus als onze ambassadeur veruit de meeste nieuwe klanten bij ons in beeld brengt. Maar liefst 58% van onze nieuwe klanten komt via bestaande tevreden klanten. We koesteren onze ambassadeurs enorm en bedanken jullie zéér hiervoor!

2024 wordt weer een jaar met veel aandachtpunten en veranderingen. We gaan weer ons best doen om onze dienstverlening vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Weert weer naar een nog hoger niveau te tillen.

Voor nu namens team VDBR, alvast fijne feestdagen toegewenst en alle goeds voor 2024,

Frank Roggen

Van den Boer en Roggen Financieel Advies