Ook voor bedrijfsverzekeringen kun je bij VDBR terecht

Marion Niet gecategoriseerd

Je kent ons waarschijnlijk al van onze zeer goed gewaardeerde dienstverlening op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Maar wist je dat we bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies ook voor jouw zakelijke verzekeringswensen klaarstaan?

Wij zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen zoals bedrijfsaansprakelijkheid, verzuim en inventaris/goederen en zijn er trots op om MKB-ondernemers te ondersteunen. Onze speerpunten blijven altijd: toegankelijk, transparant en meedenkend. Dit betekent dat wij met je meedenken om risico’s in kaart te brengen en deze optimaal af te dekken.

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Daarom komen we graag op afspraak bij jou op locatie om je te adviseren over de beste verzekeringsmogelijkheden voor jouw bedrijf. We begrijpen de uitdagingen van het MKB en willen je graag helpen om je bedrijf te beschermen tegen mogelijke risico’s.

Een extra voordeel van onze service is onze samenwerking met SUREBusiness. Dankzij deze samenwerking kunnen wij verzekeringen bij diverse maatschappijen onderbrengen, zodat we altijd de beste voorwaarden voor jouw bedrijf kunnen bieden.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek of wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@vdbr.nl of bel naar (040) 256 93 90. Wij bespreken graag de mogelijkheden en plannen een afspraak in.