Samen met VDBR op verduurzamingspad

Marion Niet gecategoriseerd

In de Nationale KlimaatWeek mag aandacht voor het verduurzamen van de  eigen woning niet ontbreken. De adviseurs van Van den Boer en Roggen Financieel Advies staan je graag te woord over het verduurzamen van de eigen woning en de financieringsmogelijkheden. Er zijn voordeeltjes qua financiering, de energienota zal lager uitvallen, wooncomfort neemt toe en het energielabel gaat er op vooruit. Maar bovenal zal uitstoot van CO2-teruggebracht worden en daarmee is het klimaat gediend.

De aangename financieringsmogelijkheden die aan woningeigenaren gegund worden, hebben alles te maken met de Nederlandse klimaatdoelstellingen uit 2019. Het is een gigantisch project, met o.a. het streven om in 2030 1,5 miljoen woningen en andere gebouwen aardgasvrij en geïsoleerd te hebben. Financiele instellingen ondersteunen dit plan en bieden financieringsmogelijkheden aan die voor het verduurzamen van de woning interessant zijn.

Als advieskantoor leggen wij graag uit wat de mogelijkheden voor je zijn. Voor welke verduurzamingsmogelijkheden komt je woning in aanmerking, op welke wijze kun je deze financieren en kom je in aanmerking voor eventuele subsidies? In alle facetten stemmen wij advies af op je persoonlijke situatie. En met de afweging om je woning te verduurzamen is wellicht rentekorting of een hoger leningsbedrag te realiseren.

Van den Boer en Roggen Financieel Advies staat voor je klaar om je oriëntatie voor het verduurzamen van je woning te bespreken. Al onze adviseurs  zijn Erkend Adviseur Duurzaam Wonen. Stel ons je vraag en bel gerust op 040-2569390 of stuur een e-mailtje naar info@vdbr.nl. Graag plannen wij een vrijblijvende afspraak om dit samen met je op een rijtje te zetten.