Team VDBR in 2024!

Marion Niet gecategoriseerd

2024 is reeds gestart en we zijn benieuwd wat dit jaar allemaal weer voor ons in petto heeft!

2023 was op vele fronten een erg onrustig jaar met een extreem oplopende hypotheekrente. Ondertussen merken we echter dat de rente weer aan het dalen is, waardoor ook de vraag op de woningmarkt aantrekt en het overbieden op de vraagprijs terug is van weggeweest. Daarnaast krijgt de verduurzaming en verbeteren van de bestaande woning een steeds prominentere rol in de advisering.

Onze portefeuille op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen is behoorlijk gegroeid het afgelopen jaar. Steeds meer cliënten weten ons te vinden en stellen onze persoonlijke dienstverlening en bereikbaarheid zeer op prijs. Ook groeit het aantal klanten met zakelijke schadeverzekeringen. Dit zijn in de praktijk onderschatte producten die veel zorg nodig hebben, maar door een behoorlijke uitbreiding van ons productpakket kunnen we deze cliënten ook beter van dienst zijn.

Team VDBR is er zeker weer klaar voor in 2024! In maart 2024 werkt onze Linda Kemeling ook alweer 10 jaar bij VDBR en begeleidt ze samen met de adviseurs de hypotheekdossiers en aanvragen financiële producten. Linda Scholten arrangeert schadeverzekeringen en begeleidt je in het bijzonder met de schadeafhandeling. Onze Marion assisteert op het gebied van schadeverzekeringen en verzorgt vooral de algemene en financiële zaken in ons bedrijf.

Het adviesteam is compleet met Nico Arts, Rik Geven, Luuk op Heij, Jacqueline van der Vleuten en ondergetekende om je te adviseren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en overig financieel advies. We kunnen stellen dat we op dit moment beschikken over een zeer goede advieskwaliteit. Dit blijkt ook uit de reviews over onze dienstverlening maar ook uit het feit dat, nadat Jacqueline reeds in 2022, nu ook onze Luuk in 2023 de prestigieuze landelijke KOP MUNT trofee Kennis Quiz op zijn naam zette! De KOP MUNT quiz is een maandelijkse quiz voor financieel adviseurs waar parate kennis getoetst worden op het gebied van hypotheken en fiscale vraagstukken.

Kortom, wij zijn er klaar voor en zijn je graag van dienst. Je weet ons te vinden!

Frank Roggen