The Young Ones

Marion Niet gecategoriseerd

Ik heb het jullie mogelijk al eerder verteld, maar ik heb altijd (en nog steeds) met veel plezier in het voetbal gehobbyd als trainer/coach van jeugd- en seniorenteams. Toen ik, na het pensioen van Theo  in 2019, op de t-splitsing stond met de keuze om het bedrijf rustig voort te zetten of nog één keer uit te pakken en te expanderen koos ik voor het laatste. Ik moest toen wel mijn team VDBR uitbreiden en ben toen bewust gaan zoeken naar jongens die ik vroeger in het voetbal heb getraind en die in de financiële dienstverlening terecht waren gekomen. Uiteindelijk kwam Nico in 2018 in dienst en volgden kort daarna Rik en Luuk. Ik heb het voetbal veel gegeven en kreeg er veel voor terug met de komst van de jongens naar team VDBR.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en de jongens (mannen intussen) worden door mij schertsend “The Young Ones” genoemd. Mogelijk kent u ze nog van de Britse TV serie uit de jaren tachtig. Ik kan helaas het generatieverschil niet ontkennen. Op kantoor leidt dit tot pittige discussies over de werkwijze en aanpak. Daar waar ik bijvoorbeeld nog graag met het papieren dossier in de hand op de klanten afstap, werken zij geheel digitaal. Als het gaat om de dienstverlening naar onze klanten, hebben we elkaar goed gevonden en heb ik een beetje VDBR DNA kunnen doorgeven. Maar, ook belangrijk, de jongens kunnen vooral verder gewoon zichzelf blijven.

Intussen moet ik bekennen dat ik de jongens meer nodig heb dan zij mij. Ze schakelen snel, nemen mij veel werk uit handen en kunnen op hun specifieke aandachtsgebieden goed en snel voor schakelen. Ondanks dat ik als “oudje” eerlijk gezegd weleens moeite heb met hun snelle en daadkrachtige handelen, prijs ik mij ondertussen gelukkig met “The Young Ones”. Ze zijn, samen met de andere teamleden van VDBR, prima in staat om jullie te adviseren en te ondersteunen met verzekeringen en hypotheken.

Jullie zijn in goede handen bij “The Young Ones”!           

Ik wens jullie een prachtige zomer toe!

Frank Roggen