Totaalrelatie…….!!

Marion Niet gecategoriseerd

Ron (34 jaar) en Tess (32 jaar) zijn sinds 2014 klant van VDBR, Nadat ik eerder een broer van Tess had geholpen met de aankoop van zijn woning, kochten ze hun eerste woning en mocht ik de hypotheek samen met een overlijdensrisico arrangeren. Ze verhuisden vanuit hun ouderlijk huis naar hun nieuwe stek en daarom moesten de particuliere schadeverzekeringen, zoals opstal, inboedel, aansprakelijkheidsverzekering, doorlopende reis en rechtsbijstandsverzekering worden geregeld. Ik kon een mooi verzekeringspakket samenstellen en na een vergelijk in de markt kozen de Ron en Tess voor onze offerte en werden deze verzekeringen snel geregeld. Ze genoten van hun nieuwe stek, trouwden in 2016 en in 2017 werd Sjors geboren. In 2019 startte Ron een bedrijf op het gebied van milieu en duurzaamheid en dus moesten er een aantal zakelijke verzekeringen geregeld worden. Voor Ron was het intussen duidelijk dat wij hem hierbij konden helpen. Ook spraken we af dat hij eerst aandacht zou geven aan de start van de onderneming om vaste grond onder de voeten te krijgen. In 2021 was Ron toe aan de volgende stap nl. het aanpassen van zijn zakelijke status aan zijn persoonlijke situatie. We arrangeerden samen een overlijdensrisicoverzekering, die diende als partnerpensioen, en een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer. Voor zijn pensioen koos hij voor opbouw in eigen beheer. Sluitstuk was uiteindelijk de gang naar de notaris om daar zijn testament goed in te richten.

Recent sprak ik Ron op zijn bedrijf. We keken samen terug op de afgelopen 8 jaar en hoe alles was verlopen. In het begin was Ron erg kritisch op zijn keuzes, maar na verloop van tijd wist hij dat hij met zijn financiële en verzekeringszaken bij ons goed zat. Hij had goede ervaringen met ons team en de dienstverlening. Hij zei: “Frank, het is fijn om alles onder een dak te hebben, al bij het arrangeren van de hypotheek is er al een goede vertrouwensband ontstaan en was ik ervan overtuigd dat jullie dienstverlening gericht is op mijn klanttevredenheid, het is makkelijker met jullie schakelen als jullie weten hoe mijn persoonlijke situatie in elkaar steekt”. Ron en Tess zijn totaalrelatie van VDBR.

Totaalrelatie is één van de steekwoorden in de doelstellingen 2023 voor VDBR. We hebben als kantoor met ons team de deskundigheid in huis en voldoende mogelijkheden om onze cliënten als totaalrelatie te bedienen. Goed voorbeeld is ons aanbod voor particuliere schadeverzekeringen bij NH1816, aangenaam qua premie en sterk in de voorwaarden. Recent heeft NH1816 zelfs 2 premiedalingen kunnen doorvoeren op hun producten en we weten steeds meer bestaande hypotheekklanten met deze oplossing over de drempel te helpen. Ben je nog geen totaalrelatie, dan willen we graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden die wij hiervoor bieden. Daarom zullen wij je hiervoor in de loop van 2023 nog gaan benaderen. Mocht je al eerder geïnteresseerd zijn in een gesprek om dit soort zaken eens op een rijtje te zetten of in een vrijblijvende offerte neem dan contact op met VDBR zodat we samen aan de slag kunnen.

Team VDBR staat klaar om meerwaarde te leveren en u als totaalrelatie te verwelkomen !