VDBR en Nh1816 sponsoren Antje de Musical in Weert

Marion Niet gecategoriseerd

VDBR en Nh1816 sponsoren Antje de Musical in Weert

Powervrouwen! Een begrip dat niet alleen voor de huidige tijd van toepassing is. Kom je uit Weert, dan heb je vast gehoord van Antje van de Statie. En heb je niet van haar gehoord, dan wil je haar vast leren kennen. Op zaterdag 18 mei 2024 is Nh1816 samen met ons kantoor sponsor tijdens Antje de Musical. Ga jij ook kijken?

Antje de Musical
Het verhaal van Antje van de Statie gaat over eerste vrouwelijke ondernemer in Weert. De musical wordt opgevoerd bij het station van Weert, waar zij decennia geleden zelfgebakken vlaaien verkocht aan hongerige treinreizigers. De musical wordt gebracht door de mensen van Wieert Amezieertj , die vijf jaar geleden succes en lof oogstten met de opvoering van de Graaf van Horne.

Trots op Weert
Onze partner voor schadeverzekeringen Nh1816 is gevraagd om haar naam te verbinden aan een van de drie voorstellingen. Hiermee doet de coöperatieve verzekeraar, dat geen dividend hoeft uit te keren aan aandeelhouders, samen met ons kantoor iets terug voor de Weerter samenleving.

Kaarten winnen
De voorverkoop begint op 4 november en zal naar verwachting hard gaan. Wil jij ook bij de voorstelling zijn, dan hebben we voor de eerste reageerders een aantal plaatsen te vergeven. Stuur ons je berichtje uiterlijk op 31 oktober info@vdbr.nl en maak kans op 2 kaarten. Stuur gerust je motivatie mee.

We hopen elkaar op 18 mei 2023 te ontmoeten tijdens Antje de Musical!